0zł

Maksuehdot

Kaupastamme ostetut tuotteet voi maksaa jollakin seuraavista tavoista:

 

1. Tilisiirto
Voit lähettää tilisiirron verkkopankista tai vierailemalla pankin toimipisteessä. Kun tilauksesi tila muuttuu ”vahvistetuksi”, saat sähköpostiviestin, joka sisältää kaikki tilauksen täyttämiseen vaadittavat tiedot ja maksettavan summan. Tilauksen käsittelyä jatketaan vasta sitten, kun maksu on siirtynyt pankkitilillemme. Otathan huomioon, että tilisiirrossa voi kestää yhden arkipäivän verran.

2. Käteinen toimituksen yhteydessä
Kun valitset tämän maksutavan, vahvistettu tilaus täytetään ja tuotteet toimitetaan 1–2 arkipäivän kuluessa. Jos maksat tuotteet käteisellä, et maksa tilausta tehdessäsi, vaan vasta kuriirin toimittaessa tuotteesi sinulle. Tämä kuriiripalvelu on maksullinen (2,90 EUR).
Joissain tapauksissa sinun tulee maksaa takuu-/ennakkomaksu tilisiirrolla, jonka jälkeen maksat jäljelle jääneen summan kuriirille.
Huomio! Varmista, että sinulla on toimitushetkellä tasaraha tilauksesi maksamiseksi.
 
3. Maksu erissä
Voit maksaa tuotteet erissä yritysten
[MR1] ”MokiLizingas” tai ”SB Lizingas” palveluita käyttäen. Voit solmia erämaksusopimuksen:

Sähköisesti tilausta tehdessäsi – helposti ja nopeasti MOKILIZINGAS-palvelulla!
Kun olet asettanut tilauksen, erämaksupalvelu ottaa sinuun yhteyttä ja ohjeistaa sinua sopimuksen solmimisessa ja maksutavoissa.

4. Suoramaksujärjestelmä

Kun asetat tilauksesi, sinut ohjataan automaattiseen suoramaksupalveluun. Siellä voit valita pankin, jonka tililtä haluat maksun suorittaa, ja sitten vahvistaa maksun. Maksu suoritetaan muutamassa minuutissa.