0zł
Suodata
Price
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulauta on kätevä ja käytännöllinen ajoneuvo, jonka suosio on kasvanut viime vuosina. Tämä ajoneuvo on erittäin suosittu kaupungeissa asuvien keskuudessa ja siitä on jo tullut vaihtoehto autoille, julkiselle liikenteelle ja joskus jopa polkupyörille. Lisäksi sähköpotkulaudat ovat loistava vaihtoehto tavalliselle potkulaudalle, koska saavutat halutun paikan paljon nopeammin ilman ylimääräistä vaivaa. Sinun ei tietenkään tarvitse seistä aamu- ja iltaruuhkissa, ja ohjattavalla ja nopealla potkulaudalla olet siellä, missä sinun pitää olla, paljon nopeammin!

Mihin tärkeisiin asioihin kannattaa keskittyä sähköpotkulautaa valitessa?
Tällä hetkellä kaupoista löytyy kymmenittäin eri kokoonpanoja, valmistajia, kokoja ja ulkoasuja. Miten et huku tällaisen runsauden keskellä ja onnistut valitsemaan oikean sähköpotkulaudan, joka vastaa tarpeitasi, on mukava ja mahdollistaa laudan kaikkien mahdollisuuksien hyödyntämisen?

Kun valitset sähköpotkulautaa, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kriteereihin:

- Potkulaudan tarkoitus. Ensin kannattaa selvittää, onko sähköpotkulauta tarkoitettu aikuiselle vai lapselle.

- Potkulaudan koko. Kun valitset potkulautaa, kokeile sitä tai kiinnitä huomiota valmistajan pituussuosituksiin. Useimmat aikuisten potkulaudat on tehty noin 1,8 metriä pitkille. On myös tärkeää kiinnittää huomiota potkulaudan tasanteeseen: pystytkö seisomaan sillä mukavasti? Onko jaloille tarpeeksi tilaa? On tärkeää tietää, että molempien jalkojen tulee mahtua potkulaudan tasanteelle mukavasti. Jos potkulaudan tasanne on liian pieni, on todennäköistä, että se ei ole vain epämukava, vaan myös vaarallinen.

- Suurin sallittu paino. Useimmiten sähköpotkulautojen suositeltu paino on korkeintaan 100 kg tai hieman enemmän.

- Potkulaudan renkaat. Sähköpotkulaudan pyörän halkaisija voi vaihdella 4"-12" välillä. Mieti siis ennen potkulaudan ostamista, millaisella pinnalla aiot ajaa. Onko kyseessä sileä pinta (asfaltti), tai ehkä ruohoa tai hiekkaa? Jos pääasiallinen pinta on asfalttia, niin (sähkö)potkulauta pienemmillä pyörillä kelpaa. Jos aikoo ajaa erilaisilla pinnoilla, kannattaa valita potkulauta, jossa on isommat kumipyörät: mitä isommat pyörät, sitä paremmin ne vaimentavat teiden epätasaisuudet.

- Enimmäisnopeus. Vaikka potkulaudan nopeus riippuu yleensä sekä tehosta että henkilön painosta, potkulautaa valittaessa on tärkeää pitää mielessä, että potkulautan maksiminopeus voi olla 10-85 km/h. Mitä tehokkaampi potkulauta on, sitä nopeampaa se voi kulkea.

- Sähköpotkulaudan teho. Sähköpotkulaudan teho on yksi tärkeimmistä tekijöistä (akun kapasiteetin lisäksi), joka määrittää potkulaudan nopeuden ja maksimietäisyyden, joka voitaisiin kattaa täyteen ladatulla akulla. Potkulaudan teho voi vaihdella 100 W ja 5 400 W välillä, ja tehokas sähköpotkulauta voi kattaa huomattavasti suuremman matkan kuin potkulauta, jossa on vähemmän tehoa.

- Etäisyys, joka voidaan ajaa täyteen ladatulla akulla. Matka, joka voidaan ajaa sähköpotkulaudalla ilman akun lataamista, on yleensä korkeintaan ~150 km. Jotta akku kestäisi pidempään, on suositeltavaa ajaa noin 18 km/h nopeudella. Ennen kuin valitset potkulaudan, mieti, mikä matka sinulla on tarkoituksena kulkea joka kerta.

- Potkulaudan paino. Tyypillinen sähköpotkulauta ei ole raskas, se painaa ~10-13 kg. Teräksestä valmistetut sähköpotkulaudat voivat olla hieman raskaampia, kun taas alumiinista valmistetut ovat hieman kevyempiä ja kestävämpiä. Lisäksi mitä kevyempi potkulauta, sitä kätevämpää sitä on kuljettaa, kun sitä kannetaan portaita ylös tai yksinkertaisesti liikutetaan erilaisten esteiden yli.

- Myyjä. Potkulautaa valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota paitsi sähköpotkulaudan tietoihin, myös myyjään. Luotettavat yritykset antavat potkulaudoille vähintään 2 vuoden takuun.

- Muut tärkeät yksityiskohdat. Potkulautaa valittaessa on myös suositeltavaa kiinnittää huomiota siihen, onko:

- (sähkö)potkulaudassa käyttäjäystävällinen taittomekanismi;
- potkulaudan ohjaustanko on säädettävissä;
- sähköpotkulaudassa näyttö, joka näyttää ajonopeuden, kuljetun matkan ja akun varaustason;
- potkulaudassa luistamaton ohjaustanko;
- mikä on akun latausaika;
- jos aiot ajaa muuallakin kuin asvaltilla, kiinnitä huomiota siihen, onko sähköpotkulaudassa jousitus.

Koskevatko tieliikennesäännöt potkulautailijoita?
Totta kai! Sähköpotkulaudat aikuisille ovat täysimittaisia ajoneuvoja, joihin sovelletaan tieliikennesääntöjä. Sähköpotkulautoihin, joiden teho on enintään 1 kW ja jotka eivät saavuta 25 km/h nopeutta tieliikenteessä, sovelletaan samoja tieliikennesääntöjä kuin polkupyöriin.

Tärkeimmät ovat:

- Älä aiheuta hätätilanteita; aja vain pyöräilijöille tarkoitetuilla alueilla.
- Älä aja keskellä ajorataa;
- Älä käytä matkapuhelinta, surffaa internetissä tai kirjoita tekstiviestejä potkulaudalla ajaessasi;
- Älä ylitä sallittua nopeutta, älä ohita muita kulkijoita suurella nopeudella ja vähennä nopeutta lähestyessäsi suojatietä;
- Älä aja humalassa; käytä kypärää potkulaudalla ajaessasi;
- Muista käyttää heijastimia pimeässä, huolehtia sähköskootterin valaistuksesta, jotta et vain näe, vaan myös sinut voidaan nähdä;
- Jokaisessa sähköpotkulaudassa on oltava asianmukainen jarru ja äänimerkki;
- Älä aja potkulautaa yhdellä kädellä tai ilman käsiä;
- Valitse turvallinen nopeus ottaen huomioon ympäristöolosuhteet ja henkilökohtaiset ajotaidot.

Sähköpotkulaudan kuljettajan on tarkkailtava ympäristöä ja noudatettava kaikkia turvatoimia, eikä hän saa aiheuttaa vaaraa paitsi omalle turvallisuudelleen, myöskään muiden turvallisuudelle.

Mistä kannattaa ostaa sähköpotkulautoja?
Kiinnostavatko sähköpotkulaudat? Valikoimastamme löydät laajan valikoiman eritehoisia ja -kokoisia sähköpotkulautoja erilaisin varustein, jotka ovat täydellisiä sekä aktiiviseen vapaa-aikaan että työmatkaan ja muihin tärkeisiin matkoihin. Tällä hetkellä voimme tarjota Shulzin laadukkaita sähköpotkulautoja, jotka ovat täydellinen kumppani päivittäisille matkoille. Shulz-sähköpotkulauta, hinta alkaen 349 euroa!

Käy Bikko.lt-kaupoissamme ja valitse sopivin potkulauta! Sähköpotkulaudat Klaipėdassa - Galinio Pylimo g. 28, sähköpotkulaudat Vilnassa - Šeimyniškių g. 21, Šiauliaissa - Kreivoji g. 37 ja sähköpotkulaudat verkossa - verkkokauppamme www.bikko.lt. Jos et tiedä, mikä sähköpotkulauta kannattaa valita, soita +370 684 18384 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: [email protected]. Voimme toimittaa ostetut sähköpotkulaudat kuriirilla suoraan kotiisi tai työpaikallesi kaikissa Liettuan kaupungeissa. Kuriiripalvelu toimittaa lähetykset yleensä 1 työpäivän kuluessa lähettämisestä, ja ennen lähetysten toimittamista hän ottaa yhteyttä vastaanottajaan ja järjestää sopivimman toimitusajan. Kuriiritoimituksen lisäksi tilatut sähköpotkulaudat voi noutaa myös Bikko.lt:n myymälöistä Vilnassa, Klaipėdassa tai Šiauliaissa. Löydät varmasti potkulaudan edulliseen hintaan Bikko.lt-verkkokaupasta! Lisäksi myymälämme tarjoaa usein alennuksia ilman erikoistarjouksia.

Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan sähköpotkulaudan!

Näytä lisää Näytä vähemmän