0zł

Takuu ja takuupalvelun ehdot

Tarjoamme myymillemme tuotteille takuupalvelun. Useimmilla myymillämme tuotteilla on vähintään kahden vuoden takuu, joka on voimassa ostokuitilla ja/tai takuupassilla. Joissain tapauksissa valmistaja tarjoaa pidemmän tai lyhyemmän takuuajan, mutta näissä tapauksissa tieto takuun kestosta löytyy tuotekuvauksesta ja/tai tuotteen mukana toimitetuista asiakirjoista.

Tällöin valmistajan asettamaa takuuaikaa ja -ehtoja sovelletaan. Jos tarvitset takuupalvelun käyttöä, tuote ja todistus ostosta tulee lähettää yrityksellemme UAB “JW Trade” (BIKKO.fi-kaupan omistaja). 

BIKKO.fi myy polkupyöriä pakattuna valmistajan alkuperäiseen pakkaukseen, ellei toisin ilmoiteta tai ylimääräistä kokoonpano-/pakkauspalvelua ole tilattu. Ainoastaan oikein ja kunnolla pakattu polkupyörä voidaan varastoida ja kuljettaa turvallisesti. 

Alkuperäisessä pakkauksessa tulevan polkupyörän eturengas, satula ja ohjaustanko on usein irrotettuna, ja polkimet eivät ole paikoilleen ruuvattuina. Polkupyörän kokoonpano ei ole vaikeaa, vaan vaatii ainoastaan muutaman erikokoisen jakoavaimen/työkalun ja hieman tietotaitoa. Suosittelemme suorittamaan kokoonpanon itse siihen kyetessäsi tai pyytämään apua pätevältä polkupyörämekaanikolta. 

Kun olet ajanut pyörällä 2–4 viikkoa tai 100 km, suosittelemme tarkistamaan polkupyörän kokoonpanon. Säädä vaihde- ja jarrujärjestelmää, ja kiristä ja tarkista kaikki liitännät. Jos sinulla on teknistä tietotaitoa, voit tehdä sen itse, tai ostaa pyöräkaupasta tai -huollosta palvelun lisähintaan. Polkupyörä on mekaaninen väline, joten sen tarkistaminen on tarpeen turvallista ja oikeanlaista toimintaa varten ja jotta voit ehkäistä pyörän rikkoutumisen ja mahdolliset loukkaantumiset.

Jos BIKKO.fi-kaupasta ostamasi pyörä tai muu tuote hajoaa, ota meihin ensi tilassa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla [email protected], jotta voimme selvittää hajoamisen syyn ja määrittää jatkotoimet. Ostaja maksaa vioittuneen tuotteen tai osan toimituksen BIKKO.fi:lle. Kun olemme vastaanottaneet vioittuneen tuotteen ja varmistamme, ettei vika johdu mekaanisesta vauriosta tai vääränlaisesta käytöstä vaan valmistajan virheestä, korjaamme tuotteen mahdollisimman pian tai lähetämme uuden tuotteen tai mahdollisimman korvaavan tuotteen siinä tapauksessa, että virhe kohdistuu kaikkiin tuotteisiin (tuotetta ei voi siis korjata tai osia korvata). Valmistajan vian vuoksi korjattu tai korvattu tuote lähetetään ostajalle ilmaiseksi.