0zł

Palautus

Irrotettujen ja korjattujen tuotteiden viat ja vikatoiminnat, epäsopivaa laatua olevat tuotteet, sekä hyvälaatuiset mutta ostajalle vääränmuotoiset, -kokoiset, -väriset, -malliset tai muutoin sopimattomat tuotteet vaihdetaan tai palautetaan Suomen lainsäädäntöä noudattaen.

Ostajalla on oikeus palauttaa tuote ilmoittamalla siitä myyjälle kirjallisesti viimeistään 14 (neljäntoista) vuorokauden kuluttua tuotteen toimituspäivästä ja annettujen ehtojen mukaisesti seuraavalla tavalla:

- Ostajan tulee lähettää täytetty palautuslomake tai ilmoittaa palautuksesta sähköpostitse, ilmoittaen palautettavan tuotteen nimi ja tilausnumero.

- Ostajan tulee palauttaa tuote myyjälle viimeistään 14 (neljäntoista) kalenteripäivän kuluessa.

Tuotteet voi vaihtaa ja/tai palauttaa seuraavaan osoitteeseen:
BIKKO.lt store
UAB “JW Trade”
Kreivoji str. 37
LT- 78109 Šiauliai

Kun ostaja palauttaa tuotteen, seuraavia ehtoja tulee noudattaa:

  • Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä ja siistikuntoisessa pakkauksessaan ilman että tarroja, suojakalvoja tai muita pakkaustarvikkeita on revitty tai irrotettu (tämä ehto ei koske viallisten tuotteiden palauttamista).
  • Ostaja ei saa vahingoittaa tuotetta.
  • Tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyytävässä kunnossa (tämä ehto ei koske viallisten tuotteiden palauttamista).
  • Palautettavan tuotteen tulee olla samassa asetuksessa, jossa se ostajalle lähetettiin.
  • Tuotetta palauttaessa tulee esittää ostotodistus, takuukuitti (jos annettu) sekä vapaasti muotoiltu palautusilmoitus.

Myyjällä on oikeus olla hyväksymättä ostajan palauttamaa tuotetta, jos ostaja ei ole noudattanut palautuksille asetettuja ehtoja.

Riippumatta tuotteen koosta ja painosta (mukaan lukien tuotteet, jotka painavat yli 10 kg), jos ostaja ei pidä tuotteesta sen muodon, koon, värin, mallin tai soveltuvuuden vuoksi ja haluaa siten vaihtaa tai palauttaa tuotteen laatuarviointia, vaihtoa, korjausta tai palautusta varten, ostaja maksaa toimituskulut ellei toisin ole sovittu.

Kun väärä tai huonolaatuinen tuote palautetaan, myyjä vastaanottaa tuotteen ja korvaa sen samankaltaisella tuotteella tai maksaa tuotteen toimituskulut, jos niin on yhdessä sovittu etukäteen myyjän kanssa. Kaikissa tilanteissa, jos väärä tai huonolaatuinen tuote palautetaan, tulee ostajan etukäteen keskustella Bikko.lt:n kanssa vaihdon/palautuksen ja toimituksen järjestämisestä. Myyjä voi kieltäytyä palautuskulujen tai erotuksen maksamisesta, jos ostaja käyttää kalliimpaa toimitustapaa kuin jota myyjä alun perin käytti tai muutoin tarjolla olevaa kalliimpaa toimitustapaa, ellei myyjä ole antanut sille hyväksyntäänsä.

Kun tuote palautetaan, ostajan tulee merkitä myyjän osoite oikein ja pakata tuotteet siten, etteivät ne vaurioidu toimituksen aikana. BIKKO.lt ei palauta rahoja tuotteista, jotka vaurioituvat toimituksen aikana. BIKKO.lt ei ole vastuussa virheellisesti pakatuista tai väärään osoitteeseen lähetetyistä tuotteista, tai toimituksen aikana kadonneista tai vaurioituneista tuotteista.

Kun myyjä on vastaanottanut palautetun tuotteen ja arvioinut sen täyttävän kaikki vaihto- ja palautusehdot sekä Liettuan tasavallan lainsäädännön, myyjä palauttaa ostajan maksaman summan ostajalle 14 vuorokauden kuluessa palautuslomakkeessa annettuun tilinumeroon. Ostajan maksamia toimitus-/palautuskuluja, ylimääräisiä annettuja palveluita tai hallintokuluja ei palauteta, ellei palautettu tuote ole katsottu olevan laadultaan heikko.