0zł
Suodata
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Taitettavat

Mikä tekee taitettavista polkupyöristä ainutlaatuisia?
Yksi taitettavan polkupyörän suurimmista eduista on vaadittu tila ja mukavuus. On kätevää ajaa lyhyitä matkoja taittuvalla polkupyörällä sekä kuljettaa ja säilyttää sitä rajoitetussa tilassa. Taittuva polkupyörä on polkupyörä, joka on aina käsillä. Kun lähdet merenrannalle tai kiertoajelulle, se on helppo laittaa takakonttiin ja lentokoneella matkustaessa jopa matkalaukkuun. Kun pyörä on taitettuauki, voit heti nauttia kaikista polkupyörän mukavuuksista poissa kotoa. Se on myös erittäin hyödyllinen työmatkoilla ja kerrostalossa asuttaessa. Toisin kuin perinteiset polkupyörät, voit helposti tuoda sen säilöön työpaikallesi. Nämä edut johtuvat polkupyörän hieman erilaisesta rakenteesta. Taittuvat polkupyörät on suunniteltu siten, että ne voidaan taittaa helposti ja nopeasti, ne vievät mahdollisimman vähän tilaa eivätkä vaadi erityisiä pyörätelineitä kuljetukseen.
Näistä syistä nämä polkupyörät on varustettu pienemmillä, 20" tai 24" renkailla, mikä helpottaa polkupyörän kuljettamista. Tällaisessa polkupyörässä on 3, 6 tai 8 vaihdetta, jalka- ja/tai käsijarrut, alumiini-tai teräsrunko, mukava satula, valaisinsarja, teline ja ketjusuoja. Perinteisten polkupyörien lisäksi voimme tarjota myös sähköisiä taitettavia polkupyöriä. Sähköinen taitettava pyörä on loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia pyöräilyn nautinnosta, mutta vähentää jalkojen kuormitusta. Taitettavat polkupyörät sopivat parhaiten 160-180 cm pitkille. Tarjoamiamme taitettavien polkupyörien valmistajia ovat Dahon, Romet ja Azimut.

Taitettavat polkupyörät ovat halvempia - mistä niitä kannattaa ostaa?
Voit ostaa taittuvia polkupyöriä edulliseen hintaan Bikko.lt-kaupoista.
- taitettavat polkupyörät (Klaipėda) - Galinio Pylimo g. 28.
- taitettavat polkupyörät (Vilna) - Šeimyniškių g. 21.
- taitettavat polkupyörät (Šiauliai) - Kreivoji g. 37 (myymälä-varasto).
- polkupyörien verkkokaupassa - www.bikko.lt.
Jos et tiedä, mikä taittuva polkupyörä sopii sinulle parhaiten, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä konsultteihimme, jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse: +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän