0zł
Suodata
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

BMX pyörät

Vaikka päällisin puolin näyttää siltä, että tämäntyyppinen polkupyörä näyttää lapsen polkupyörältä kokonsa vuoksi, on se kuitenkin kaukana siitä. BMX-polkupyörät on suunniteltu erilaisten temppujen tekemiseen tarkoituksenmukaisissa paikoissa tai kaupungissa. BMX-polkupyörät tunnistaa helposti niiden tyypillisestä matalasta geometriasta ja matalasta satulasta, sillä niillä ajetaan yleensä seisten. Erittäin vahva runko ja vanteet, etuhaarukka ilman jousitusta, paksut 20" renkaat, jotka vaimentavat iskuenergiaa esteen yli hypätessä tai lavalta hypätessä, korkea ja lisävahvistettu ohjaustanko, joka yleensä kääntyy 360 astetta. Kaikki on tehty siten, että on mahdollista suorittaa akrobaattisia temppuja sekä erityisillä BMX-radoilla että puistossa, ja ajaa kaupungissa. Suosittelemamme BMX-polkupyörien valmistaja on Diamondback.
Diamondback-polkupyörien historia. Mistä on kyse?

Diamondback on polkupyörävalmistaja, jolla on monen vuoden kokemus. Se on johtava polkupyörämerkki, joka toimii Kentissä, Washingtonissa, Yhdysvalloissa. Diamondback-polkupyöriä myydään monissa maissa ympäri maailmaa alkaen Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta, Iso-Britanniasta, Bangladeshista ja muista maista.
BMX-merkkinä Diamondback perustettiin vuonna 1977 Kaliforniassa. Alun perin tuotenimi oli Diamond Back, mutta ajan myötä se muuttui DiamondBackiksi ja sittemmin Diamondbackiksi, joka on käytössä vielä nykyäänkin. Vuodesta 1990 lähtien Diamondback on myynyt myös maasto- ja maantiepyöriä. Nyt tämä valmistaja voi tarjota laajan valikoiman erilaisia polkupyöriä. Diamondback-valmistaja sponsoroi vuonna 1993 satoja BMX- ja maastopyöräilijöitä Diamondback Racing (eli DBR) -tallin perustamisen myötä. Vuonna 1999 Diamondbackin osti Derby Cycle Corporation, joka on yksi Saksan kolmesta suurimmasta polkupyörävalmistajasta. Yritys omistaa myös Raleigh-polkupyöräyrityksen, ja Diamonbackin oston myötä sekä Raleigh että Diamondback yhdistyivät. Nyt näillä kahdella merkillä on sama omistaja.

BMX-pyörien hinta.
BMX-polkupyörien hinta riippuu polkupyörän ominaisuuksista, polkupyörän osien laadusta ja niiden kestävyydestä. Halvoissa BMX-polkupyörissä voi olla vahvistamattomat vanteet, joten ne saattavat sopia paremmin aloittelijoille alkeellisimpien BMX-temppujen opetteluun. Kun lapsi kasvaa ja hänen BMX-taitonsa kehittyvät, on suositeltavaa kiinnittää huomiota vahvempiin ja kestävämpiin malleihin, joilla on paremmat ominaisuudet. Kun valitset BMX-polkupyörää, muista, että osien on oltava kevyitä, mutta vahvoja. Polkupyörässä tulisi olla pieni eturatas (jos aiot tehdä temppuja) ja yksi vaihde. Vanteissa tulisi olla kaksinkertaiset seinät (jos aiot tehdä erilaisia temppuja). Mutterien tulisi olla peitetyt. Jos tämä on ensimmäinen polkupyöräsi, sinun ei pitäisi valita kalleinta polkupyörää. Vasta kun olet tutustunut polkupyörän yksityiskohtiin ja alkanut ajaa sillä, sinun pitäisi päättää, millä polkupyörällä jatkat ajamista tulevaisuudessa. Myöhemmin, kun olet selvittänyt tarpeesi, voit valita polkupyörän, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

BMX-polkupyörät ja niiden tyypit
BMX polkupyöriä voi olla kahdenlaisia: kilpapolkupyöriä ja stuntteihin suunniteltuja pyöriä (BMX freestyle). Kilpapolkupyörät ovat suhteellisen kevyitä ja suunniteltu suurempaan nopeuteen, kun taas BMX Freestyle -polkupyörät keskittyvät ohjattavuuteen, vaativuudeltaan vaihtelevien temppujen suorituskykyyn, hyppäämiseen rampeilla, silloilla, jalkakäytävillä, kaiteilla jne. Näissä polkupyörissä on tasaisemmat ja leveämmät renkaat, suurempi määrä pinnoja ja hieman raskaampi runko. BMX-pyörällä ajaessa ja erilaisia temppuja tehdessä kaatumisen ja loukkaantumisen todennäköisyys kasvaa. Tästä syystä on suositeltavaa käyttää suojuksia ja laadukasta kypärää.

BMX-osat
Itse polkupyörien lisäksi voimme tarjota osia ja lisävarusteita BMX-polkupyöriin. Tarjoamme vaihteistoakseleita, renkaita, sisärenkaita, pyöriä, ketjuja, polkimia, kahvoja ja muita osia, joita saatetaan tarvita polkupyörän toiminnassa. Löydät myös polkupyörien lisätarvikkeet: suojalasit, kypärät, pullot, pumput, nopeusmittarit ja sykemittarit sekä muut pyöräilijöille tarpeelliset tuotteet sekä vaatteet: käsineet, sukat, kengät, takit, shortsit jne. tuoteluettelostamme.

BMX-polkupyörän huolto
Jotta pyöräsi pysyy voideltuna ja suojattuna millä tahansa tiellä, voimme tarjota erilaisia pyöränhoitotuotteita ketjuöljystä tai suihkeesta suojapuhdistusaineisiin, satulan puhdistusaineisiin ja muihin. Valikoimastamme löydät Hanseline- ja Bike on Wax -pyöränhoitotuotteita, jotka ovat hyödyllisiä BMX-pyöräilijälle.

Mistä kannattaa ostaa BMX-pyöriä?
Voit ostaa valikoimastamme löytyviä BMX-polkupyöriä fyysisissä Bikko.lt-kaupoissa ja verkossa.
- BMX-polkupyörät Vilnassa - Šeimyniškių g. 21.
- BMX-polkupyörät Klaipėdassa - Galinio Pylimo g. 28.
- BMX-polkupyörät Šiauliaissa - Kreivoji g. 37 (myymälä-varasto).
- BMX-polkupyörät verkossa - www.bikko.lt.
Tarjoamme 2 vuoden tehdastakuun ja 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille tuotteille, mukaan lukien BMX-polkupyörät. Voimme toimittaa ostetut BMX-polkupyörät kuriirilla suoraan kotiisi tai työpaikallesi kaikissa Liettuan kaupungeissa. Toimitamme polkupyöriä seuraaviin kaupunkeihin: Vilna, Kaune, Klaipėda, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Tauragėje, Kėdainiuose, Jurbarke, Alytuje, Kretingoje, Mažeikiuose, Gargžduose, Telšiuose, Utenoje, Zarasuose, Kupiškyje, Kuršėnuose, Kelmėje, Anykščiuose, Biržuose, Birštone, Ignalinoje, Trakuose, Visagine, Rokiškyje, Šalčininkuose, Širvintose, Kalvarijoje, Rietave, Kretingoje, Šilutėje, Ukmergėje, Joniškyje, Plungėje, Skuode, Elektrėnuose, Jonavoje, Molėtuose, Lazdijuose, Kaišiadoryse, Pasvalyje, Vilkaviškyje, Prienuose, Naujojoje Akmenėje, Švenčionėliuose ja niiden ympäristö, sekä myös muihin kaupunkeihin. Kuriiripalvelu toimittaa lähetykset yleensä 1 työpäivän kuluessa lähettämisestä, ja ennen lähetysten toimittamista hän ottaa yhteyttä vastaanottajaan ja järjestää sopivimman toimitusajan. Kuriiritoimituksen lisäksi tilatun polkupyörän voi noutaa myös Bikko.lt-myymälöistä Vilnassa (Šeimyniškių g. 21), Klaipėdassa (Galinio Pylimo g. 28) tai Šiauliaissa (Kreivoji g. 37, myymälä-varasto). Kun tilaat toimituksen kotiin tai liikkeeseen, suosittelemme myös polkupyörän kokoamispalvelun tilaamista, sen osien kiristämistä, säätämistä ja valmistelua ajamiseen. Tässä tapauksessa polkupyöräsi on jo 100 % koottu, säädetty ja valmis, eikä sinun tarvitse huolehtia lisätöistä. 2-4 viikon käytön jälkeen (tai ~100 km ajamisen jälkeen) suosittelemme tarkistamaan polkupyörän: kiristä jarrut, tarkista kokoonpanot. Polkupyörän tarkastuksen voi suorittaa itse tai voit ottaa yhteyttä erikoistuneeseen polkupyörämekaanikkoon. Jos et tiedä, mikä BMX-polkupyörä sopii sinulle, ota yhteyttä Bikko.lt:n konsultteihin, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse: +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän