0zł
Suodata
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Lasten potkulaudat


Potkulaudat

Potkulauta on moderni ja kompakti kulkuneuvo, jonka avulla voit pitää hauskaa rullatessasi kaduilla ja vältellessäsi liikenneruuhkia. Tällä hetkellä potkulaudat ovat suosittuja paitsi lasten, myös aikuisten keskuudessa, koska niiden avulla voit saavuttaa halutun paikan mukavasti, ja ne ovat mukavia, kevyitä ja kestäviä. Voimme tarjota laajan valikoiman potkulautoja lapsille ja aikuisille, ja löydät valikoimastamme myös stunt-potkulaudat, kolmipyöräiset potkulaudat, potkulaudat suuremmilla ja pienemmillä pyörillä, potkulaudat BMX-ohjaustangolla jne. Potkulautojen valmistajat, joita tarjoamme: Kidz Motion, Shulz, Puky.

Lasten potkulaudat
Lasten potkulaudat ovat loistava kulkuväline, joka sopii lapsille aina 2-vuotiaista alkaen. Pienemmille 2-4-vuotiaille lapsille on suositeltavaa valita kolmipyöräinen potkulauta (pyöräpari edessä ja kolmas pyörä takana). Nämä ovat paljon vakaampia, helpommin hallittavia ja tasapainoisempia. Kahdella pyörällä varustetut laudat sopivat parhaiten hieman pidemmille, 4-8-vuotiaille lapsille. Vanhemmat lapset ovat jo oppineet säilyttämään tasapainon, ja potkulaudat ovat helpommin ohjattavia ja nopeampia.

Miten valita lasten potkulauta? Ehkä tärkein kriteeri on lapsen pituus. Vanhemmat tekevät usein ison virheen valitessaan potkulautoja lapsensa iän mukaan. Jokainen lapsi kasvaa eri tavalla, joten jokainen kaksi- tai kolmevuotias ei viihdy samalla potkulaudalla. Mittaa lapsesi pituus ja valitse sen perusteella potkulauta. Anna lapsen valita haluamansa väri (ja kiinnitä huomiota potkulaudan pakettiin). Valittuaan haluamansa värin pienellä potkulautailijalla on todennäköisesti paljon hauskempaa potkulaudalla nauttiessaan uudesta kaksipyöräisestä ystävästään! Valikoimastamme löydät lasten potkulaudat eri väreissä. Suosituimpia ovat: sininen, musta, vihreä, oranssi, pinkki, punainen sekä värillisillä vanteilla varustetut potkulaudat (niitä löytyy Pukyn potkulautavalikoimasta).

Stunt-potkulaudat ovat toinen potkulautatyyppi, joka on suosittu pienten keskuudessa. Stunt-potkulaudat on suunniteltu extreme-ajoon, erilaisten temppujen suorittamiseen rampeilla ja muissa paikoissa. Stunt-potkulauta sopii erityisesti aktiivisille, ketterille lapsille, jotka pitävät aktiivisesta vapaa-ajasta. Tällainen potkulauta parantaa reaktioita, yleisiä fyysisiä kykyjä ja näppäryyttä. Niissä on pienet pyörät (yleensä halkaisijaltaan noin 10 mm), ne ovat suhteellisen kevyitä, niissä on T- tai Y-muotoinen ohjaustanko ja laadukas ja vahva runko, joka on usein valmistettu alumiinista. On tärkeää mainita, että stunt-potkulaudat soveltuvat myös normaaliin ajoon.

Valikoimastamme löydät Kidz Motion-, Shulz- ja saksalaisia Puky-potkulautoja, jotka ovat erikokoisia, -tyyppisiä ja -värisiä. Puky on suosittu valinta lapsille. Vahva, laadukas ja turvallinen Puky on tehty kestämään vuosia. Jokainen PUKY-potkulauta täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset, mukaan lukien Euroopan unionin turvallisuusstandardit.

Potkulaudat aikuisille
Suurin ero lasten potkulaudan ja aikuisten potkulaudan välillä on sen koko ja suurin sallittu paino. Useimmat aikuisten potkulaudat soveltuvat aina 100 kg saakka, vaikka tuotevalikoimassamme on tällä hetkellä myös suurempi lauta, joka tukee jopa 180 kg painoa.

Mihin muuhun kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitsee potkulautoja aikuisille?
- Kun valitset potkulaudan aikuiselle, on erittäin tärkeää selvittää, mihin tarkoitukseen käytät sitä. Aiotko ajaa potkulaudalla töihin joka päivä? Tai ehkä se on väline aktiivisempaan vapaa-aikaan? Jos aiot kulkea pidempiä matkoja potkulaudalla, kannattaa harkita myös sähköpotkulaudan hankintaa.

- Myös potkulautaa valitessa on tärkeää selvittää, missä sillä aikoo ajaa, sillä potkulautan pyörien koko riippuu myös siitä. Mitä suuremmat pyörät, sitä enemmän ne vaimentavat pinnan epätasaisuuksia, kuoppia jne. Mieti, ajetaanko sillä sileällä tienpinnalla, asfaltilla? Ehkä sinun täytyy ajaa epätasaisilla laatoilla, mukulakivetyksellä tai ehkä päällystämättömällä pinnalla? Jos aiot ajaa yli 1-2 kilometrin matkoja, valitse potkulauta isommilla pyörillä. Jos ajat lyhyitä matkoja ja harkitset potkulaudan kuljettamista julkisilla liikennevälineillä, sen kuljettamista portaita ylös tai kaupassa, tässä tapauksessa käytännöllisempi ja kätevämpi vaihtoehto on potkulauta pienemmillä pyörillä.

- Toinen tärkeä kriteeri, johon on syytä kiinnittää huomiota tämän ajoneuvon valinnassa, on potkulaudan taittomekanismi. Taittuuko potkulauta helposti? Onko sen kuljettamisessa ja säilyttämisessä ongelmia?

- Toinen tärkeä kriteeri on pyörien laakerit. Vaikka niillä ei ole merkittävää vaikutusta ajonopeuteen ja ajomukavuuteen, pyörien laakerit vaikuttavat vierimiseen. Laakeritasot yksilöidään ABEC-koodilla. Mitä suurempi ABEC-luku on, sitä pienempi on laakereiden kestävyys ulkoisia vaikutuksia kohtaan ja sitä hitaampi laakereiden kuluminen. Esimerkiksi ABEC-9 on laadukkaampi laakeri kuin ABEC-5.

- Mistä potkulautojen pyörät on tehty? Monien potkulautojen pyörät on valmistettu polyuretaanista, mutta nykyään löytyy potkulautoja, joissa on puhallettavat pyörät.

Vastattuamme näihin peruskysymyksiin, meillä ei ole epäilystäkään siitä, ettet pystyisi tekemään oikeaa päätöstä siitä, minkätyyppinen tällainen kaksipyöräinen ajoneuvo sopii tarpeisiisi parhaiten.

Alumiini- ja teräspotkulauta. Kumpi kannattaa valita?
Potkulautaa valitessa herää usein kysymys - pitäisikö valita potkulauta, jossa on teräs- vai alumiinirunko? Ei ole olemassa yhtä ainoaa mielipidettä. Teräksiset ovat hieman raskaampia, mutta halvempia, ja alumiinirunkoiset potkulaudat ovat kalliimpia, mutta hieman kestävämpiä, kevyempiä, kestävät ruostetta, korroosiota ja muita ulkoisia tekijöitä. Kaikki riippuu ostajan tarpeista ja hankintaan varatusta summasta.

Mitä potkulaudat maksavat?
Sekä lasten että aikuisten potkulautojen hinta riippuu kulkuvälineen varustuksesta, käyttötarkoituksesta ja muista kriteereistä. Lasten potkulautojen hinta Bikko.lt-myymälöissä alkaa 44 eurosta, aikuisille tarkoitetuilla potkulaudoilla 109 eurosta. Bikko.lt-verkkokauppa tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa potkulautoja erämaksulla leasingin kautta - tässä tapauksessa voit maksaa ostetun potkulaudan erissä sinulle sopivana ajankohtana. Totta kai Bikko.lt-kaupat tarjoavat usein myös erikoistarjouksia ja alennuksia potkulaudoista, joten tällöin voit hankkia haluamasi potkulaudan halvemmalla.

Mistä kannattaa ostaa potkulautoja lapsille ja aikuisille?
Voit ostaa valikoimastamme löytyviä potkulautoja fyysisissä Bikko.lt-kaupoissa ja verkossa.
- Potkulaudat Vilnassa - Šeimyniškių g. 21.
- Potkulaudat Klaipėdassa - Galinio Pylimo g. 28.
- Potkulaudat Šiauliaissa - Kreivoji g. 37 (myymälä-varasto).
- Potkulaudat verkossa - www.bikko.lt.

Tarjoamme 2 vuoden tehdastakuun ja 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille tuotteille, mukaan lukien potkulaudat. Voimme toimittaa ostetut potkulaudat kuriirilla suoraan kotiisi tai työpaikallesi kaikissa Liettuan kaupungeissa. Toimitamme potkulautoja seuraaviin kaupunkeihin: Vilna, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Marijampolė, Tauragė, Kėdainiai, Jurbarkas, Alytus, Kretinga, Mažeikiai, Gargždai, Telšiai, Utena, Zarasai, Kupiškis, Kuršėnai, Kelmė, Anykščiai, Biržai, Birštonas, Ignalina, Trakai, Visaginas, Rokiškis, Šalčininkai, Širvintos, Kalvarija, Rietavas, Kretinga, Šilutė, Ukmergė, Joniškis, Plungė, Skuodas, Elektrėnai, Jonava, Molėtai, Lazdijai, Kaišiadorys, Pasvalys, Vilkaviškis, Prienai, Naujoji Akmenė, Švenčionėliai ja niiden lähialueet sekä muut kaupungit. Kuriiripalvelu toimittaa lähetykset yleensä 1 työpäivän kuluessa lähettämisestä, ja ennen lähetysten toimittamista hän ottaa yhteyttä vastaanottajaan ja järjestää sopivimman toimitusajan. Kuriiritoimituksen lisäksi tilatun potkulaudan voi noutaa myös Bikko.lt-myymälöistä Vilnassa (Šeimyniškių g. 21), Klaipėdassa (Galinio Pylimo g. 28) tai Šiauliaissa (Kreivoji g. 37, myymälä-varasto). Jos et tiedä, mikä potkulauta sopisi sinulle tai lapsellesi, ota yhteyttä Bikko.lt:n konsultteihin, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse: +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän