0zł
Suodata
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Rungon koko
more... less
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Hybridipyörät (Cross)

Hybridipolkupyörät - mitä ne ovat?

Hybridipyörä on maastopyörän kevyempi versio. Hybridipolkupyörissä on yleensä 28-tuumaiset, keskileveät tai leveät renkaat, joissa on keskisyvä kulutuspinta. Nämä pyörät kulkevat kovilla pinnoilla paremmin, mutta eivät petä metsäpoluillakaan. Runko on kevyempi ja suurempi verrattuna maastopyörän runkoon. Useimmissa hybridipyörissä on jousitettu etuhaarukka, jonka liikepituus on 50-60 mm. Hybrideissä on yhä useammin levyjarrut. Hybridipyörän rungossa on omat kiinnityspisteet, joten matkavarusteita ja tarvikkeita voi lisätä ongelmitta. Oikeilla varusteilla hybridipolkupyörät (eli toisin sanoen crossipyörät) soveltuvat paremmin touring-käyttöön tai helppoon maastokäyttöön. Laajan vaihteistovalikoiman avulla voit saavuttaa suuremman nopeuden tasaisella tiellä ja näyttää tehoa maastossa tai ylämäkeen polkiessa. Hybridipolkupyörien tärkein etu on niiden monipuolisuus: tiettyjen maastopyörille tyypillisten ominaisuuksien vähentyessä hybridillä on parempi ajotuntuma kovapintaisilla teillä. Ehkä tämä on paras valinta niille, jotka haluavat kulkea kaikkialla paitsi täysin maastossa ja erittäin huonoilla teillä.
Tämä polkupyörä on täydellinen niille, jotka haluavat lähteä ajelulle, liikkua helposti ja käyttää polkupyörää kulkuvälineenä. Tietenkin hybridipolkupyörät sopivat täydellisesti myös pidemmille pyöräreissuille lisäämällä erilaisia lisävarusteita polkupyörään, kuten valosarja, telineet, laukut, jne.

Hybridipolkupyörien valmistajat
MERIDA on yksi suosituimmista ja rakastetuimmista hybridipyörien valmistajista, jolla on poikkeuksellisen hyvä maine kaikkialla maailmassa. Tämän valmistajan hybridipyöriä rakastavat sekä amatööri- että ammattilaispyöräilijät Liettuan lisäksi myös muissa maissa. 31-vuotisen olemassaolonsa aikana MERIDASTA on tullut merkittävä toimija polkupyöräalalla. Polkupyörien uusinta teknologiaa kehitetään ja testataan valmistajan tutkimuskeskuksessa Saksassa. Näin MERIDA pystyy vastaamaan pyöräilijöiden kasvaviin tarpeisiin ympäri maailmaa tarjoamalla kullekin segmentille sopivan tuotteen. Voimme tarjota Merida-hybridipolkupyöriä sekä miehille että naisille, edullisemmista korkealuokkaisiin polkupyöriin. Tärkeä Merida-polkupyörien laatua osoittava seikka on polkupyörän rungon valmistajan elinikäinen takuu. Toinen erittäin suosittu polkupyörävalmistaja on saksalainen CUBE, joka aloitti toimintansa vuonna 1993 Baijerissa. CUBE-hybridipolkupyörille on ominaista laatu ja kestävyys, ja itse polkupyörät on varustettu maailmankuulujen valmistajien polkupyörän osilla. Lisäksi jokainen polkupyörä testataan CUBEN tehtaalla Saksassa sen varmistamiseksi, että se täyttää valmistajan erittäin korkeat vaatimukset. Se, mitkä polkupyörävalmistajat ovat parhaita, riippuu paljon pyöräilijän omista tarpeista, ajotyylistä, etäisyyksistä, maastosta ja muista tekijöistä. Tarjoamastamme laajasta valmistajavalikoimasta jokainen löytää itselleen sopivan polkupyörän kohtuulliseen hintaan, oli se sitten miesten tai naisten hybridipyörä. Valitse sellaisista valmistajista kuten MERIDA, CUBE, UNIBIKE, ROMET ja ARKUS.

Mistä kannattaa ostaa hybridipyöriä?
Voit tutustua myymiimme hybridipyöriin ja ostaa niitä Bikko.lt-kaupoissa. Hybridipolkupyörät (Klaipėda) - Galinio Pylimo g. 28, hybridipolkupyörät Vilnassa - Šeimyniškių g. 21, Šiauliaissa - Kreivoji g. 37 ja polkupyörien verkkokaupassa bikko.lt.

Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Bikko.lt:n konsultteihin, jotka eivät ainoastaan auta sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan polkupyörän, vaan myös valitsemaan sopivimman runkokoon.

Näytä lisää Näytä vähemmän