0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Rungon koko
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Kaupunkipyörät

Kaupunkipyörät on suunniteltu mukavaan ajamiseen lyhyillä matkoilla. Naisten kaupunkipyörissä on matala alaosa, joten sinun ei tarvitse nostaa jalkaa korkealle ja voit ajaa mekossa. Miesten polkupyörissä rungon yläosassa on putki. Ohjaustangon muoto on kaareva ja etäisyys ohjaustangosta satulaan on lyhyempi kuin muissa polkupyörissä. Kaupunkipyörän korkea istuma-asento ja leveä joustava satula jousineen takaavat mukavan ajon. Kaupunkipyörät on varustettu 28- tai 26-tuumaisilla pyörillä, keskileveillä ja pienen kulutuspinnan renkailla, yhdellä vaihteella tai luotettavalla Shimano Nexus sisäisellä vaihteistojärjestelmällä. Kaupunkipyörissä voi olla 3 tai 7 sisäistä vaihdetta. Yksinkertaisen kokoonpanonsa ansiosta nämä polkupyörät ovat luotettavia ja halpoja käyttää, mikä vaatii vain vähän huoltoa ja huomiota. Kaupunkipyörävalmistajia, joita tarjoamme, ovat UNIBIKE, ROMET, AZIMUT, ARKUS, CUBE ja GEOBIKE-sähköpolkupyörät.Mitä lisävarusteita kaupunkipyörään sisältyy?
Kaupunkipyörä on yleensä varustettu mm. katteilla, ketjusuojalla, seisontatuella, valaistuksella, telineellä ja korilla, joten ostokset on kätevä ja helppo laittaa kyytiin, kun yllättäen piipahdat kaupassa kotimatkalla. Turvallisuuden lisäämiseksi on tietenkin suositeltavaa ostaa laadukas polkupyörän lukko ja pyöräilykypärä.

Miten valitaan oikea runkokoko?
Kaupunkipyörää valittaessa on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota pyörien kokoon, joka riippuu omistajan pituudesta. Naisten 26" kaupunkipyörä sopii parhaiten naisille, jotka ovat alle 165 cm pitkiä, ja 28" pyörä naisille, jotka ovat 165 cm pitkiä tai pidempiä. Miesten kaupunkipyörä on yleensä varustettu 28" pyörillä, ja sopiva runkokoko valitaan omistajan pituuden mukaan.

Mistä kannattaa ostaa kaupunkipyöriä?
Polkupyöriä voi ostaa liikkeistämme tai netistä.
- Kaupunkipyörät Vilnassa - Šeimyniškių g. 21 (Bikko.lt-kauppa).
- Kaupunkipyörät (Klaipėda) - Galinio Pylimo g. 28 (Bikko.lt-kauppa).
- Kaupunkipyörät Šiauliaissa - Kreivoji g. 37 (Bikko.lt:n myymälä-varasto).
- Kaupunkipyörät verkossa - polkupyörien verkkokauppa Bikko.lt.
Jos et tiedä, mikä kaupunkipyörä sopii sinulle parhaiten, suosittelemme ottamaan yhteyttä Bikko.lt:n konsultteihin, jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kaupunkipyörän. Yhteystiedot: [email protected], puhelin: +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän