0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg

Renkaat

Renkaita suunnitellaan esimerkiksi asfaltille, maastoon, kaupunkiin tai viihdeajoon. Sen vuoksi kannattaakin valita omiin tarpeisiinsa soveltuvat renkaat. Renkaita valitessa kannattaa kiinnittää huomiota useaan eri seikkaan: renkaan kokoon, leveyteen ja kuviointiin. Valinnassa auttaa se, mihin pyörää ollaan käyttämässä, eli onko kyseessä maasto-, kaupunki- vai vaikkapa lastenpyörä. Renkaiden koko ja leveys ilmoitetaan standardisoidussa ETRTO-merkintämuodossa XX-YYY, jossa X on renkaan leveys ja Y renkaan koko millimetreissä. Jos ajat suurimman osan ajasta litteällä maanpinnalla, kannattaa valita sileämpi pintakuviointi, kun taas maastossa liikkuvuutta varten karkeampi pintakuviointi toimii paremmin. Tarjoamme kattavan valikoiman polkupyörän renkaita niin maastopyörille, hybrideille, kaupunkipyörille, lastenpyörille kuin monille muillekin polkupyörille. Suosituimpia valikoimamme rengasvalmistajia ovat SCHWALBE ja Continental. Niiden valmistamat laadukkaat renkaat tarjoavat vakautta ja mukavuutta kaikille tiepinnoille, ajoitpa sitten metsäpoluilla, soralla, mudalla tai asfaltilla.

Polkupyörän renkaan mitat ovat merkittynä renkaan sivulle. Suosituimpia kokoja ovat 26 tuumaa maastopyörille, 28 tuumaa hybridi- ja kaupunkipyörille, sekä 29 tuumaa taas maastopyörille. Tavallisten renkaiden lisäksi tarjoamme myös talvirenkaita. Talvirenkaat ovat erinomainen valinta, jos haluat ajaa pyörälläsi talvellakin märemmällä, pehmeämmällä ja liukkaammalla tien pinnalla.

Mistä voit ostaa polkupyörän renkaita?
Löydät polkupyörän renkaiden valikoimamme Bikko.lt-kaupoista:
- Vilna - Šeimyniškių g. 21.
- Klaipėda - Galinio Pylimo g. 28.
- Šiauliai - Kreivoji g. 37.
- verkossa - www.bikko.lt.
Jos et ole varma, mitkä renkaat sopivat sinulle parhaiten, Bikko.lt-konsulttimme auttavat sinua valitsemaan pyörääsi sopivimman vaihtoehdon. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän