0zł

Tietoa meistä

ALAN JOHTAVA POLKUPYÖRÄKAUPPA, taustalla vankka yritys

BIKKO-PYORAT.fi – verkkokauppa on polkupyörien ja niiden osien ja lisätarvikkeiden johtavin kauppa Liettuassa. Kaupan taustalla oleva yritys perustettiin vuonna 2012 ja on kasvanut erääksi Liettuan ja Baltian maiden suurimmista polkupyöräkaupoista ja jatkamme alati palvelumme ja valikoimamme kehittämistä. Olemme solmineet vahvoja yhteistyösopimuksia sekä suurten että pienten valmistajien ja kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa hankkiaksemme tuotteita suoraan. Useimmille brändeille toimimme edustajana yksinoikeudella ja kykenemme miltei aina tarjoamaan varsin kilpailukykyisiä hintoja. Tarjoamme aina kattavia myynnin jälkeisiä palveluita ja huippulaadukasta asiakastukea useilla eri viestintätavoilla.

LAAJA VALIKOIMA, valtavasti saatavilla olevia tuotteita suuressa varastossamme

BIKKO-PYORAT.fi tarjoaa valtavan, useista tuhansista tuotteista koostuvan valikoiman. Ottamalla myös huomioon valmistajiemme varastolta tilattavat tuotteet valikoimamme kasvaa jopa 40 000–60 000 eri tuotteeseen. Suosituimpia tuotteita säilytämme runsaasti omalla varastollamme, jotta kykenemme tarjoamaan lyhyitä toimitusaikoja ja täyttämään useiden asiakkaidemme toiveet saman tien. Jokainen asiakkaamme – ammattilaisista amatööreihin – kykenee löytämään verkkokaupastamme tarvitsemansa, sillä tarjoamme sekä huippulaadukkaita että hieman edullisempia tuotteita. Kuitenkin laatu on meille aina ensisijaisen tärkeää, jonka vuoksi valitsemme yhteistyökumppanimme huolella. Tarjoamme lisäksi harvinaisia ja ainutlaatuisia tuotteita suoraan varastoltamme. Se tekee meistä alallamme poikkeuksellisen toimijan.

Valtava tuotevalikoima vaatii myös valtavasti säilytystilaa! Tämän vuoksi meiltä löytyy keskitetty varasto, jonka pinta-ala on yli 10 000 m2. Olemme onnistuneet ainoastaan solmimalla erityisiä ja pitkäkestoisia suhteita valmistajien ja kumppaneiden kesken. Varastomme hyödyntää moderneja teknologiaratkaisuja, jotta tuotteiden ennakkovalmistelu, paketoiminen ja lähettäminen sujuu mahdollisimman tehokkaasti ja asiakkaamme vastaanottavat tuotteet hyvässä kunnossa ja ajallaan.

LUOTETTAVA YRITYS, vahva ja asiantunteva tiimi

Monet BIKKO-PYORAT.fi-työntekijät ovat innokkaita pyöräilijöitä ja valmiita tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua. Innokas, ystävällinen ja tehokas sisäinen kommunikaatiomme tekee meistä vahvan asiantuntijoiden tiimin, joka kykenee tekemään ideoista totta ja kehittämään asiakaspalvelun huippuunsa.

TÄRKEIN TAVOITTEEMME ON…. tyytyväinen asiakas

Pyrimme jatkuvasti etsimään uusia ja mielenkiintoisia tuotteita valikoimaamme ja pysymään aina askeleen edellä kehittymällä jatkuvasti – niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Prioriteettinamme on aina täyttää asiakkaidemme monipuoliset tarpeet tarjoamalla laajan tuotevalikoiman parhaaseen mahdolliseen hintaan. Pyrimme siihen, että jokainen BIKKO-PYORAT.fi:n asiakas tekee kauppansa hymysuin ja on tyytyväinen vielä pitkään tilauksen asettamisen jälkeen.Onko sinulla kysyttävää? Kaipaatko tarjousta tai ratkaisua? Älä epäröi, vaan ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: +358 942 722208

Facebook: https://www.facebook.com/Bikko-pyorat.fi

Bikkon verkkokauppa toimii Liettuassa, Latviassa ja Virossa: Bikko.lt, Bikko.lv, Bikko.ee

FOR INTERNATIONAL CUSTOMERS: Bikko.bike