0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Rungon koko
more... less
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Sähköpyörät

Sähköavusteinen polkupyörä on mainio vaihtoehto liikenneruuhkiin. Voit vaivattomasti kiertää esteitä tai nousta kukkuloita, mennä töihin, kauppaan, puistoon tai kylään tapaamaan mummoa. Sähkömoottorin voima auttaa pidemmällä matkalla. Sähköpolkupyörät soveltuvat sekä lyhyille että pitkille matkoille. Se ei tarvitse bensiiniä, joten se on ympäristöystävällinen ajoneuvo. Akkuresurssi ei rajoitu 100 kilometriin. Vaikka matka olisi erityisen pitkä ja akku loppuisi, voit olla varma, että palaat aina kotiin polkemalla aivan kuten tavallisella polkupyörällä. Tämä ajoneuvo ei vaadi ajokorttia ja on erittäin suosittu eläkeläisten keskuudessa.
Sähköpolkupyörien valikoima

Tarjoamiamme sähköpyörävalmistajia ovat GEOBIKE, UNIBIKE, CUBE ja ROMET. GEOBIKE-mallisto koostuu yli 20 eri sähköpolkupyörämallista 16" pyörällä varustetusta taittopolkupyörästä erikokoisiin city-, ATB-, road- ja tyylikkäisiin electric cruiser -polkupyöriin.
Kaikki GEOBIKE-sähköpolkupyörämallien rungot on suunniteltu erityisesti sähköpolkupyörille, valmistettu alumiinista ja varustettu täydellisesti tarkoin valituilla laitteilla ja osilla sekä uusimmalla ja luotettavalla litiumioniakulla. Valikoimastamme löytyy myös CUBE-tuotesarja - nämä ovat saksalaisia sähköpolkupyöriä. CUBE tarjoaa kaupunkipyörien lisäksi maastopyöriä, ATB-polkupyöriä ja muita polkupyöriä. Vuonna 2014 CUBE aloitti yhteistyön sähköpyörien moottorijärjestelmiä kehittävän BOSCH-yhtiön kanssa. Integroidulla BOSCH-moottorilla varustetut polkupyörät eivät ainoastaan kulje hiljaa, vaan myös käynnistyvät, kun henkilö aloittaa polkemisen, ja sammuvat, kun polkupyörä pysähtyy, mikä säästää akun energiaa.

Sähköpolkupyörät - mistä niitä kannattaa ostaa?
Voit ostaa valikoimamme sähköpolkupyöriä seuraavista osoitteista:
- sähköpolkupyörät Klaipėdassa - Galinio Pylimo g. 28.
- sähköpolkupyörät Vilnassa - Šeimyniškių g. 21.
- sähköpolkupyörät Šiauliaissa - Kreivoji g. 37.
- sähköpolkupyörät Liettuassa - polkupyörien verkkokauppa www.bikko.lt

Etkö ole varma, mikä sähköpolkupyörä sopii sinulle parhaiten? Ota yhteyttä Bikko.lt:n konsultteihin, jotka auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse: +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän