0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Rungon koko
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Lasten polkupyörät

Kun lapsi kasvaa, niin tekee myös hänen polkupyöränsä - aivan ensimmäisestä pyörästä lähtien. Polkeminen voi olla liian vaikeaa pienimmille, joten yleensä suositellaan potkupyöriä. Sitten iän mukaan, ja vielä paremmin ja tarkemmin pituuden mukaan, voit valita 12", 14", 16", 18", 20" ja lopuksi 24" polkupyöriä nuorille. Lastenpyörät on yleensä varustettu apupyörillä ja työntökahvalla, jotta niiden avulla on helpompi oppia ajamaan. Pyörissä on myös ketju- ja ohjaustangon suojukset, jotka suojaavat lasta mahdollisilta vammoilta. Lasten polkupyörät ovat värikkäitä ja niissä on usein lisätarvikkeita/koristeita. Siksi polkupyörän valinnassa tärkeintä on, että se on mieluinen ja lapselle sopiva. Valikoimastamme löytyviä lastenpyörien valmistajia ovat UNIBIKE, MERIDA, ROMET, PUKY ja MONTERIA.


Potkupyörästä tavalliseen lasten polkupyörään
Potkupyörät ovat lapsen ensimmäisiä polkupyöriä, joiden tarkoituksena on opettaa lapselle tasapainon ylläpitämistä. Näissä polkupyörissä ei ole polkimia - niillä ajetaan työntämällä pyörää eteenpäin samalla, kun jalkoja työnnetään taaksepäin. Potkupyörällä ajettaessa keskitytään tasapainon ylläpitämiseen, normaalin polkupyöränohjauksen perusteet kehitetään tällä tavalla. Polkupyörät on tarkoitettu 1,5-3-vuotiaille lapsille. Tarjoamme lapsille erilaisia saksalaisia PUKY- ja CUBE-potkupyöriä.

Potkulaudat ovat värikkäitä lasten kulkuvälineitä, jotka soveltuvat 2-vuotiaista eteenpäin. 2-4-vuotiaille lapsille suositellaan kolmipyöräisiä potkulautoja, joissa pyöräpari on edessä ja toinen pyörä takana. Tällaiset potkulaudat ovat vakaampia, joten ne ovat täydellisiä ensimmäisten taitojen hankkimiseen. Suuremmat kolmipyörät soveltuvat 6-vuotiaista eteenpäin. Kaksipyöräiset potkulaudat sopivat parhaiten 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, kun taas suuremmat potkulaudat sopivat parhaiten 4-8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Tämän tyyppinen potkulauta on ketterämpi, nopeampi ja sopii lapsille, jotka jo osaavat ajaa. Joka tapauksessa, kun valitset tietyn potkulaudan, on suositeltavaa tarkistaa pituus/ikä, johon se sopii. Valikoimastamme löydät KIDZ MOTION- ja saksalaisia PUKY-potkulautoja. Miten lasten polkupyörät valitaan? Tärkein kriteeri lasten polkupyörän valinnassa lienee lapsen pituus.

12 tuuman polkupyörä - sopii lapsille, joiden pituus on ~75-90 cm, noin 1,5-4 vuotta vanha. Nämä lasten polkupyörät on yleensä varustettu apupyörillä, apukahvalla, joka auttaa pitämään lapsen pystyssä poljettaessa, ja ketjusuojalla.

14 tuuman polkupyörä - sopii lapsille, joiden pituus on ~80-100 cm, noin 2,5-5 vuotta vanha. Tämän kokoluokan lastenpyörissä on myös apupyörät ja muut lisätarvikkeet, kori, kello tai torvi.

16 tuuman polkupyörä - sopii lapsille, joiden pituus on ~90-115 (117) cm, noin 3,5-6 vuotta vanha. 16" polkupyörissä on myös apupyörät ja tarvikkeet.

18 tuuman polkupyörä - sopii lapsille, joiden pituus on ~99-120 cm, noin 3,5-6 vuotta vanha. Useimmat pyörät ovat ilman apupyöriä, mutta pienempien lastenpyörien tapaan niissä on erilaisia lisävarusteita.

20 tuuman polkupyörä - sopii lapsille, joiden pituus on ~113-125 cm (+/- 2 cm), noin 5-8 vuotta vanha.

24 tuuman polkupyörä - sopii lapsille, joiden pituus on ~125-155 cm (+/- 2cm), noin 6-12 vuotta vanha. Tyttöjen ja poikien lasten polkupyörissä on samat komponentit. Ehkä tärkein ero on niiden väri. Kun vanhemmat ovat valinneet sopivan polkupyörän, suosittelemme, että lapset saavat itse valita polkupyörän värin.

Mistä kannattaa ostaa lasten polkupyöriä?
Voit ostaa lapsille tarjoamiamme polkupyöriä sekä verkossa että fyysisesti Bikko.lt-kaupoissa. Lasten polkupyörät verkosta - verkkokaupassamme www.bikko.lt. Lasten polkupyörät Vilnassa - Šeimyniškių g. 21. Lasten polkupyörät (Klaipėda) - Galinio Pylimo g. 28. Lasten polkupyörät Šiauliaissa - Kreivoji g. 37. Jos et tiedä, mikä lasten polkupyörä sopisi parhaiten lapsellesi, lähetä sähköpostia konsulteillemme osoitteeseen [email protected] tai soita numeroon +370 684 18384.

Näytä lisää Näytä vähemmän