0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Väri
Manufacturers
more... less
Weight
kg kg
Rungon koko
more... less
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Polkupyörät

Polkupyörät - vapaa-aikaan ja urheiluun, lapsille ja aikuisille


Polkupyörä on yksi suosituimmista kaksipyöräisistä ajoneuvoista, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Se on hyvä tapa viettää aktiivisesti vapaa-aikaa, päästä pakoon huolia ja nauttia hyvästä terveydestä. Mitä hyötyä pyöräilystä on? Sanotaan, että pyörällä ajettaessa 206 luuta ja 600 lihasta tekee töitä. Pyöräily vahvistaa jalkojen, pakaroiden ja pohkeiden lihaksia, parantaa keuhkojen toimintaa, ruoansulatusta ja unta, treenaa kestävyyttä ja koordinaatiota sekä vähentää stressiä. Tämä laji suojaa muun muassa osteokondroosia, Parkinsonin tautia ja nivelsairauksia vastaan, sekä vaikuttaa positiivisesti sydämeen ja verisuonistoon ja aivojen toimintaan. Lisäksi se on loistava tapa päästä eroon ylipainosta tai tarpeettomista kiloista.
Muitakin terveyshyötyjä on lukemattomia! Pyöräilystä on hyötyä paitsi terveydelle, myös luonnolle. Se on ekologinen ja taloudellinen ajoneuvo - se ei saastuta ilmaa, sen käyttökustannukset ovat alhaiset, ei tarvitse seistä liikenneruuhkissa, eikä pysäköintiongelmia ole.

Millainen polkupyörä kannattaa valita?
Polkupyöriä on monia ja erilaisia, ne on tarkoitettu erilaisille pinnoille ja erilaisiin harrastuksiin. Jotta pyörä vastaisi tarpeitasi ja olisi mukava, on erittäin tärkeää tietää olennaiset erot polkupyörätyyppien välillä. Polkupyörätyypit ovat: MTB, Cross, city, ATB, taittuva, maantie, Cyclocross / sora, BMX, DIRT, FAT-pyörä, sähkö ja lasten pyörät.

MTB-polkupyörät ovat luultavasti suosituin polkupyörätyyppi. MTB on suunniteltu ajoon vuoristoisessa ja epätasaisessa maastossa, karkeilla teillä, soralla, hiekalla, metsäpoluilla ja maastossa. Sillä on parempi mukautumiskyky, se on ohjattavampi, siinä on paksut, karkeapintaiset renkaat, kapeampi istuin ja suorempi ohjaustanko. Maastopyörissä on suurempi määrä vaihteita (21-30), mikä helpottaa esteiden ylittämistä, sekä iskuja vaimentava haarukka (Hardtail), joka tarjoaa mukavuutta alamäkeen mentäessä. MTB voi tietenkin olla ilman jousitusta (Rigid) tai siinä voi olla täysi jousitus. Maastopyörien pyörien koot ovat 26", 27,5" ja 29". Jos olet eniten kiinnostunut edullisista polkupyöristä, on halvempaa valita maastopolkupyörä yksinkertaisemmilla varusteilla. Valikoimastamme löytyy MERIDA-, CUBE-, UNIBIKE-, ROMET-, KELLYS- ja muiden valmistajien maastopyöriä.

Crossipyörät ovat kevyempi versio MTB-polkupyörästä. Yksi tämäntyyppisen polkupyörän suurimmista eduista on sen monipuolisuus. Keskileveät renkaat keskisyvällä kulutuspinnalla mahdollistavat ajamisen millä tahansa tienpinnalla, asfaltilta metsäteille tai sorateille. Hybridipyörä sopii niille, jotka haluavat viettää vapaa-aikaansa aktiivisesti, harrastaa kevyttä liikuntaa tai käyttää sitä kulkuvälineenä. Hybrideiden runkogeometria on yleiskäyttöinen, joten niillä on mahdollista ajaa pidempiäkin matkoja. Hybrideissä on MTB-pyörien tapaan yleensä iskunvaimentimet ja niissä on yhä useammin levyjarrut. Cross-polkupyörissä on yleensä 28" pyörät, kevyempi runko kuin MTB-polkupyörässä ja suuri määrä vaihteita, mikä mahdollistaa suuremman nopeuden tasaisella alustalla ajettaessa ja voiman hyödyntämisen ylämäkeen mentäessä. Valikoimastamme löytyy maailmankuulujen valmistajien Merida, CUBE, UNIBIKE, ROMET, Kellys sekä muiden valmistajien hybridipolkupyöriä.

Kaupunkipyörät (joita kutsutaan myös nimellä classic tai city) naisille ja miehille on suunniteltu mukavaan ajamiseen lyhyille matkoille kovilla tienpinnoilla. Ne ovat erittäin suosittuja niiden mukavuuden ja luotettavuuden ansiosta. Nämä ovat halpoja polkupyöriä, koska niiden varustus on yksinkertainen. Naisten polkupyörissä on matala alaosa, joten jalkaa ei tarvitse nostaa korkealle, ja miesten pyörissä on putki rungon yläosassa. Sekä miesten että naisten kaupunkipyörissä on keskileveät ja pienellä kulutuspinnalla varustetut renkaat, ja henkilön pituudesta riippuen voi valita polkupyörän, jossa on 26- tai 28-tuumaiset pyörät. Kaupunkipyörät on yleensä varustettu erilaisilla lisävarusteilla: valosarja, teline, kello, kori, lokasuojat, ketjusuoja, jalkatuki. Kaupunkipyörissä on pehmeä, leveämpi satula jousilla, mikä tekee ajamisesta mukavampaa, ja ne ovat yleensä vaihteettomia tai omaavat 3 tai 7 sisäistä vaihdetta. Bikko.lt-polkupyöräkauppa tarjoaa kaupunkipyöriä UNIBIKELTA, ROMETILTA, Azimutilta ja muilta valmistajilta.

ATB-polkupyörät ovat mukavia ja monipuolisia, suunniteltu sekä lyhyille että pidemmille matkoille. Hybridipolkupyörien tapaan näillä polkupyörillä voi ajaa kovilla tienpinnoilla (asfaltti, sora) ja metsäpoluilla. ATB-polkupyörät on yleensä varustettu iskuja vaimentavilla etuhaarukoilla ja 28 tuuman keskileveillä renkailla, joissa on keskisyvä kulutuspinta. Niille on ominaista myös suuri määrä vaihteita, ja paketti sisältää telineen, etu- ja takavalot, jalkatuen, lokasuojat ja dynamon. Tarjoamme seuraavien valmistajien ATB-polkupyöriä: CUBE, MERIDA, ROMET ja UNIBIKE.

Taitettava. Se on loistava valinta niille, jotka haluavat, että polkupyörä on aina käden ulottuvilla. Niitä on kätevä kuljettaa matkustettaessa (lentokoneessa, auton takakontissa). Se on loistava valinta niille, jotka asuvat monikerroksisessa rakennuksessa (sen voi helposti kuljettaa portaita ylös) tai joilla on vähän tilaa kotona: muotoilunsa ansiosta polkupyörä ei vaadi paljon tilaa, sitä voidaan kätevästi säilyttää parvekkeella, kaapissa tai tuoda työpaikalle. Toisin kuin muut polkupyörät, taittuvat polkupyörät on suunniteltu taittumaan nopeasti ja helposti. Yleensä pyörässä on 20" - 24" pyörät, keskileveät renkaat keskisyvällä kulutuspinnalla, jotka on suunniteltu ajoon kovilla pinnoilla. Taittuvat polkupyörät voivat olla vaihteettomia tai varustettu 3, 7 tai 8 sisävaihteella. Bikko.lt-polkupyöräkauppa tarjoaa taittuvia pyöriä Rometilta, Azimutilta, Dahonilta, Geobicycleltä ja muilta valmistajilta.

Katupolkupyörät (road, racing) on suunnattu enemmänkin urheilijoille (usein ammattilaisille) kilpailuja varten tai nopeampia ja pidempiä asfalttiajoja varten (kadut, pyörätiet). Niille on ominaista alhainen paino, hyvin kapeat 28" renkaat ilman kulutuspintaa sekä kaarevat ohjaustangot, ja ne on usein valmistettu hiilestä, mikä vähentää huomattavasti polkupyörän painoa. Näiden polkupyörien varustelu ja aerodynaaminen istuin mahdollistavat suurten nopeuksien saavuttamisen maantiellä ajettaessa. Ominaisuuksiensa vuoksi tätä "road-pyörää" ei ole tarkoitettu päivittäisiin ajoihin. Tarjoamme Cube-, Merida-, Unibicycle- ja Romet-valmistajien road-polkupyöriä.

Cyclocross-/sorapolkupyörät muistuttavat ulkonäöltään maantiepyöriä. Suurin ero maantiepyörään on niiden pyörät. Cyclocross on suunniteltu erilaisiin tieolosuhteisiin: maasto, metsätiet, soratiet, huonot märät tiet, jne. Tämän vuoksi cyclocrossissa on leveämmät maastorenkaat, joissa on syvempi kulutuspinta ja hieman leveämpi runkohaarukka. Cyclocross- ja sorapolkupyörien olennainen ero on ajomukavuus. Cyclocross on enemmän kilpapyörä, kun taas sora on touringpyörä, eli vapaa-ajan polkupyörä, joka on suunniteltu erilaisiin ajoihin. Sorapolkupyörät soveltuvat myös paremmin erilaisten pitkien matkojen vaatimien varusteiden asentamiseen. Tarjoamme Cube-, Merida- ja Romet-merkkisiä cyclocross-/sorapyöriä.

BMX-polkupyörät on suunniteltu erilaisten akrobaattisten temppujen suorittamiseen erityisissä asianmukaisissa paikoissa ja kaupungissa (käyttäen ramppeja, siltoja jne.). BMX:llä on erityinen ilme: matala geometria ja matala satula, etuhaarukka ilman jousitusta, jalkatapit, korkea ja vahvistettu ohjaustanko, runko ja vanteet. BMX-polkupyörissä on paksut 20" renkaat, jotka vaimentavat iskuja esteiden yli hypittäessä. Suosittelemamme BMX-polkupyörien valmistaja on Diamondback.

Dirt on BMX-polkupyörien alatyyppi. Myös niiden runko on geometrialtaan matalampi, matala istuin ja paksut renkaat, joissa on vahvistetut vanteet laskeutumisiskun pehmentämiseksi, mutta niissä ei ole takaiskunvaimenninta.

Fat-pyörät (eli niin sanotut läskipyörät) on suunniteltu ajamiseen lumessa, mudassa, hiekassa, sekä tahmeilla radoilla tai maastossa. Näiden polkupyörien ainutlaatuinen komponentti on epätyypilliset, erikoisleveät 26" renkaat, jotka lisäävät liikkuvuutta, pitoa ja iskunvaimennusta missä tahansa maastossa. Paksut renkaat estävät tätä polkupyörää liukumasta märillä teillä ja vaimentavat kuoppia lisäten mukavuutta. Tarjolla on CUBEN fat-polkupyöriä.

Sähköpyörät (sähkökäyttöiset polkupyörät) ovat erinomainen vaihtoehto tavalliselle polkupyörälle, autolle tai julkiselle liikenteelle. Tällä polkupyörällä voi ajaa pitkiä ja lyhyitä matkoja sekä akun avulla että polkemalla itse kuten tavallisella polkupyörällä. Se voi olla hyvä valinta vanhuksille tai nivelkivuista kärsiville, jotka haluavat vähentää jalkojen kuormitusta. Sähköpyörän akku kestää yleensä 100 kilometriä tai enemmän, ja se on myös täydellinen viikonloppuajoihin kaupungissa, puistossa, maaseudulla tai muilla alueilla. Se on loistava valinta niille, jotka haluavat tuntea pyöräilyn nautinnon ilman suurempia ponnistuksia.

Lasten polkupyörät on suunniteltu nuorimmille pyöräilijöille. Tyttöjen ja poikien polkupyörät valitaan lapsen iän ja pituuden mukaan. Koska pienimpien pyöräilijöiden voi olla liian vaikeaa polkea ensimmäisellä polkupyörällä, on suositeltavaa valita ensin potkupyörä. Myöhemmin, pituudesta riippuen voidaan valita polkupyörä 12", 14", 16", 18", 20", tai 24" pyörillä. Pienempien pyöräkokojen polkupyörät on usein varustettu apupyörillä ja/tai tukikahvalla, jotta voit helpommin oppia hallitsemaan polkupyörää itse. Lasten polkupyörät ovat värikkäitä ja niissä on erilaisia lisävarusteita, jotka tekevät pyöräilystä hauskaa ja jännittävää. Tarjoamme laajan valikoiman lasten polkupyöriä Cube-, Merida-, Romet-, Unibicycle-, Monteria-, Mexller- ja muilta valmistajilta.

Polkupyörän huolto. Mitä on tärkeää tietää?
Kun omistaa polkupyörän, on erittäin tärkeää huoltaa sitä oikein. Huolletut polkupyörät ruostuvat vähemmän ja niitä joudutaan vaihtamaan harvemmin. Polkupyörän huollossa tärkeimpiä asioita ovat pyörän puhtaus, säilytys ja voitelu. Mitä tulee puhtaanapitoon, pyörä pitäisi pyyhkiä märällä joka kerta, jotta estetään lian kertyminen. Jos likaa on vaikea poistaa, voidaan käyttää puhdistusharjaa. Kun polkupyörä ei ole käytössä, se on parasta säilyttää peitettynä, suljetussa ja kuivassa paikassa. Jos kulkuneuvoa säilytetään pitkään kosteassa ympäristössä (esimerkiksi syksyllä tai talvella parvekkeella), siihen voi ilmestyä ruostetta. Koska ruostetta esiintyy pyörän ollessa paikallaan, pyörien ja ketjujen pyöräyttäminen muutaman viikon välein voi vähentää ruostumista. Voitelu on myös erittäin tärkeää polkupyörälle, ja sitä tarvitaan erityisesti kylminä ja kosteina kausina (syksy, talvi ja kevät). Voiteluaineet suojaavat polkupyöriä ruosteelta ja korroosiolta, ja niitä suositellaan ketjujen, ketjurengaslohkojen, jarrujen ja poljinmekanismien voiteluun. Jos polkupyörällä ei ajeta kylmän kauden aikana, on suositeltavaa suorittaa polkupyörälle suojaus kauden lähestyessä. Suojauksia suoritetaan seuraavissa osoitteissa: Bikko.lt Bicycles Vilnassa-Šeimyniškių g. 21, Bikko.lt Bicycles (Klaipėda) - Galinio Pylimo g. 28, Bikko.lt Bicycles Šiauliai-Kreivoji g. 37.

Miksi sinun pitäisi valita polkupyöräkaupaksi Bikko.lt? Polkupyöriä, niiden osia sekä lisävarusteita kannattaa ostaa Bikko.lt-kaupasta. Polkupyörät verkosta halvemmalla: voimme tarjota houkuttelevia hintoja, laajan valikoiman tuotteita, nopean ja kätevän toimituksen, joustavat maksutavat ja vähintään 2 vuoden takuun. Bikko.lt-kaupassa jokainen voi valita polkupyörän, joka vastaa omia tarpeita, alkaen pienimmistä lasten polkupyöristä ja päättyen aina huippuluokan polkupyöriin ammattilaistason pyöräilyyn.

Jos mikä tahansa polkupyörä kiinnostaa halvemmalla, verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden neuvotella hinnasta myös niiden polkupyörien osalta, joita erikoistarjoukset eivät koske. Polkupyörät verkosta - halvempaa, nopeampaa ja helpompaa! Verkkokaupan lisäksi meillä on myös fyysisiä polkupyörämyymälöitä Vilnassa ja Klaipėdassa sekä polkupyörämyymälä-varasto Šiauliaissa, joissa voit tutustua tuotevalikoimaamme ja ostaa mitä tarvitset.

Liikkeiden osoitteet: Bikko.lt Bicycles Vilnassa - Šeimyniškių g. 21, Bikko.lt Bicycles (Klaipėda) - Galinio Pylimo g. 28, Bikko.lt Bicycles Šiauliai - Kreivoji g. 37. Jos olet kiinnostunut Bikko.lt-verkkokaupan tarjoamista polkupyöristä, mutta et osaa päättää tai et tiedä, minkä tyyppinen polkupyörä ja minkä kokoinen runko sopisi sinulle parhaiten, ota yhteyttä Bikko.lt-verkkokaupan konsultteihin. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse +370 684 18384 ja sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Näytä lisää Näytä vähemmän