0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Weight
kg kg
Osan koko

Merida Det

Merida Industry Co., Ltd on polkupyöriä suunnitteleva, valmistava ja myyvä taiwanilainen yritys. Se aloitti toimintansa vuonna 1972 pienenä japanilaisia pyöräosia myyvänä kauppana. Yrityksen perustaja ja nykyinen johtaja on Dung-Huang Tseng. Ensimmäiset kolme yrityksen toimintavuotta olivat menestyksekkäitä ja yritys laajeni tuottamaan BMX-pyöriä ja perusti modernin maalauslinjan. Tästä työstä palkittiin laadunvalvonnan palkinnolla. Vuonna 1980 syntyi brändi MERIDA. Samaan aikaan polkupyörien tuotanto kasvoi 60 000 kappaleeseen kuukaudessa. 10 vuoden jälkeen laaduntarkkailuvirasto myönsi tehtaalle erinomaisen arvosanan ja seuraavien kuuden vuoden jälkeen sille myönnettiin vielä ISO 9002 -sertifikaatti.

Nykyään MERIDA sijaitsee Taiwanin Yaunlinissa ja sillä on myös laboratorio Saksan Magstadtissa. Hyödyntämällä modernia Toyotan tuotantojärjestelmää, laadunvalvontaa ja tuotehuoltoa yrityksestä on tullut laadukkaimpien polkupyörien valmistaja.

MERIDA on onnistunut myymään tuotteitaan myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa, jonka ansiosta siitä on tullut globaaleiden polkupyörävalmistajien markkinoiden suurimpia nimiä. Heidän pyöriään myydään 67 maassa ympäri maailman ja pyöriä myydään vuosittain noin 450 000 kappaletta. Noin 300 000 pyöristä myydään Kiinassa.

MERIDAlla on oma urheilijoidensa tiimi, Multivan Merida Biking Team, ja yritys myös sponsoroi pyöräilykisoja.

Lisätietoja MERIDAn pyöristä: http://www.merida-bikes.com

Merida-polkupyöräkatalogi: https://www.bikko.lt/dviraciai/merida-dviraciai/

Näytä lisää
Näytä vähemmän