0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Weight
kg kg
Rungon koko
more... less
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Romet

Tämä brändi on saanut alkunsa ROMETista, joka on vuonna 1949 perustettu Puolan suurin polkupyörätehdas.
Parhaimmillaan ROMET tuotti 1–2 miljoonaa tuotetta vuosittain. Tässä muutamia esimerkkejä Puolan kaduilla suosituista malleista: Wigry, Jubilat, Zenit, Konsul, Gazela, Kometa, Wagant, Passat, Meteor, Orkan, Jaguar, Huragan, Universal, Reksio, Flaming.

ROMET-tehtaiden omistajia vaihtui ja osa tehtaista suljettiin tai myytiin muuhun käyttöön. Vuonna 1999 ARKUS osti Jastrowiessa sijaitsevan tehtaan ja vuosi myöhemmin Kowalewon tehtaan. Näiden tehtaiden uusi omistaja hankki samalla oikeudet ROMET-brändiin.

Vuonna 2005 Jastrowien, Kowalewon ja Podgrodzien tehtaat yhdistettiin ja niistä tuli ARKUS & ROMET Group. Vuonna 2009 yritys käynnisti jälleen polkupyörien tuotannon ja myynnin ROMET-brändin alla. Se otti Pegasus-logon uudelleen käyttöön ja hyödynsi aiemmin käytettyjä pyörämallien nimiä.
Nykyään ARKUS & ROMET tarjoaa polkupyörien lisäksi myös moottoripyöriä, skoottereita ja jopa Romet 4E -sähköauton. Vuonna 2012 yritys ryhtyi yksinoikeudella korealaisen HYOSUNG-moottoripyörien edustajaksi Puolassa.

Lisätietoa ARKUS & ROMET -yhtiöstä: http://www.arkus.com.pl

Romet-polkupyöräkatalogi: https://www.bikko.lt/dviraciai/romet-dviraciai

Näytä lisää
Näytä vähemmän