0zł
Suodata
Tuoteryhmät
Price
Weight
kg kg
Rungon koko
Tyyppi
Rungon materiaali
Edessä iskunvaimennin
Takaiskunvaimennin
Levyjarrut
Vuosimalli

Unibike

UNIBIKE perustettiin vuonna 1990. Tehokkaan asiakasyhteistyön, määrätietoisten toimien ja ammattitaitoisen lähestymistapansa ansiosta yritys on onnistunut saamaan joka vuosi enemmän jalansijaa polkupyörämarkkinoilla ja kykenee siten kilpailemaan tunnettujen brändien kanssa. Yritys voitti maineikkaan "FORBES 2010"-palkinnon nopeimmin arvoansa kasvattaneiden yritysten kategoriassa.

UNIBIKE tarjoaa keskitason ja korkean laadun polkupyöriä moneen käyttöön: lasten-, nuorten-, ATB-, kaupunki-, maasto-, ja crossipyöriä. Erityisesti suunnitellut pyöränrungot valmistetaan ympäri maailmaa tunnetun valmistajan MERIDAn tehtaassa, joka takaa korkeimman mahdollisen laadun. UNIBIKE-mallit kootaan vain globaalisti tunnettujen valmistajien osista. Näihin lukeutuvat muun muassa Schwalbe, Jagwire, Busch&Müller, UNO, Shimano, Sram, Tektro, Selle Royal, Vuelta, SR Suntour, Beto, FSA, SKS Germany, Rock Shox, Lookin, Mach1, Sapim, Standwell, TranzX, Satori, Velo, ja FI’ZI:K. Laadukkaiden osien ja teknisesti huolella suunniteltujen mallien ansiosta UNIBIKE-polkupyöriin luottavat niin ostajat kuin jälleenmyyjätkin.

UNIBIKEn tavoitteena on tarjota mahdollisimman laadukkaita polkupyöriä parhaaseen mahdolliseen hintaan ja mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoa UNIBIKEsta: http://www.unibike.lt

UNIBIKE-polkupyöräkatalogi: https://www.bikko.lt/dviraciai/unibike-dviraciai

Näytä lisää
Näytä vähemmän